Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Adaylarının Dikkatine

25.01.2022

İstanbul Valiliği’nin yoğun kar yağışı sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlere karşı üst düzeyde tedbirlerin alınmasına yönelik 25.01.2022 tarihinde almış olduğu karara istinaden üniversitemizde yapılacak sınavların yeniden planlanması zaruriyeti doğmuştur.
Anılan kararda “Harem, Esenler ve tüm cep otogalarında şehirlerarası otobüs çıkışlarının durdurulacağı” ve “Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların İstanbul’a girişlerinde kısıtlamaya gidileceği” duyurulmuştur. Bu sebeple 27 Ocak 2022 Perşembe günü yapılması planlanan Akademik Kadro giriş sınavları, İstanbul dışından gelecek adaylar adına bir mağduriyet meydana getirmemesi için 31 Ocak 2002 Pazartesi gününe ertelenerek, daha önce ilan edilen yer ve saatlerde yapılmasına karar verilmiştir.