Mikrop Savaşçıları Hijyen Eğitimi Projesi Etkinlikleri

14.05.2018

İbn-i Sina Sağlık Topluluğu  sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaç edindiği "Mikrop Savaşçıları Hijyen Eğitimi Projesi" ile Üsküdar ilçesinde belirlenen 5 ilkokulda hijyen eğitimlerine  tüm hızıyla devam ediyor .
Birbirinden renkli anların yaşandığı proje kapsamında kulüp üyeleri tarafından çocuklara  interaktif bir eğitimle sağlıklı bir yaşam için  hijyenin gerekliliği ve sağlıklı yaşam davranışları anlatılıyor. Ardından  öğrencilerin her birine  teşvik amaçlı Hijyen Eğitimi Çizelgeleri ve Mikrop Savaşçısı Şapkaları verilerek çocuklar birer "Mikrop Savaşçısı" ilan ediliyor.   Program şarkılar eşliğinde Üsküdar belediyesi sponsorluğunda öğrencilere dağıtılan sabun hediyeleri ile sona eriyor.
#MikroplarlaSavaşSağlığınDestekçisiOl