Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz

21.09.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü İMÜ-KAGEK koordinasyonunda, Kadıköy eğitimcileriyle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Programı Gerçekleşti.
Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz” Projesi işbirliği anlaşması çerçevesinde üniversitemizden 12 öğretim elemanı kendi alanlarında seminerler düzenlemişlerdir. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü'nden Arş. Gör. Özlem Akarsu ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Arş. Gör. Baha Naci bu kapsamda öğretmenlerimize birer seminer vermişlerdir.
Arş. Gör. Özlem Akarsu’nun “Nöbet Geçiren Epilepsi Hastası, Hipoglisemiye Giren Diyabet Hastası, Astım Krizi Geçiren Çocukların ve Yüksek Ateşi Olan Çocuğun Okulda Yönetimi,  Öğretmenlerin Yapması ve Bilmesi Gereken İlk Yardım Uygulamaları” konulu semineri 12 Eylül 2018 Çarşamba günü Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Arş. Gör. Uzman Fizyoterapist Baha Naci’nin  "Okul Çağındaki Çocuklarda Skolyoz" konulu semineri 14 Eylül 2018 Cuma günü Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Yapılan çalışmaların eğitim camiasına faydalı olması dilekleriyle, konuşmacı öğretim elemanlarımıza ve katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.