Siber Zorbalık ve Çocuk Paneli

13.11.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güngören Kaymakamlığı ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Siber Zorbalıkla Mücadele Projesi İş Birliği” protokolü kapsamında 13 Kasım 2021 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün düzenlediği Siber Zorbalık ve Çocuk Paneli çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Panele katılım ücretsiz olup, panel bitiminde katılımcılara katılım belgesi düzenlenecektir.

Hemşirelik Bölümü tarafından gerçekleştirilecek olan panelin açılış konuşmalarını rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Fakülte Dekanımız Aygül Yanık tarafından yapılacaktır. Moderatörlüğünü Fakülte Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yaman’ın yürüteceği panelde siber zorbalığın çocuk sağlığına etkileri, siber zorbalık vakalarına hukuki yaklaşım, güvenli internet kullanımı konularında konuşmalar yapılacaktır. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Özlem Akarsu Siber Zorbalığın Çocuk Sağlığı Üzerine Etkileri konulu konuşmasını gerçekleştirecektir.

TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Hazırlanan Siber Zorbalık Farkındalık Eğitim Programının Etkililiği’ projesinin sonuçları projenin araştırmacıları olan Hemşirelik Bölümü öğrencilerimiz tarafından sunulacaktır.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.