Temel İlk Yardım Eğitimi

04.03.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ses Ver Topluluğu’ nun katkılarıyla düzenlenen ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ isimli eğitim semineri Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Özlem Akarsu tarafından 4 Mart Cuma tarihinde İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi Konferans Salonunda 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Teorik ve pratik uygulamaların bir arada gerçekleştirileceği eğitimde temel ilk yardım kavramları, hastalıklara bağlı gelişen durumlarda ilk yardım, hava yolu tıkanmalarında ilk yardım, çocuk ve yetişkinlerde temel yaşam desteği, kanamalarda ilk yardım, zehirlenmelerde ilk yardım, yanıklarda ilk yardım konuları ayrıntılı olarak incelenip, bu durumlarla karşılaşıldığında izlenmesi gereken yollar incelenecektir. Eğitim semineri ilk yardım workshopu ile devam edecektir.

Katılım ücretsiz olup eğitime tüm öğrencilerimiz davetlidir.