"2. Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu" Gerçekleştirildi

21.05.2022

2.Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu “Sağlıkta Girişimcilik” başlıklı etkinlik 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü 10.00–13.30 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Medeniyet Sağlık Topluluğu, Medeniyet İşitme ve Denge Topluluğu, Beslenme ve Diyetetik Topluluğu, Tekno Sağlık Topluluğu, Sağlık Yönetimi Topluluğu, Öğrenci Hemşireler Derneği ile birlikte düzenlenen sempozyumun açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül YANIK yaptı.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Atılım Atılgan ve öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Özlem Akarsu'nun moderatörlüğünde farklı disiplinlerden akademisyenler ve öğrencilerin katılımlarıyla devam eden sempozyum, bilgi yarışması ile sona erdi.