Aday Öğrenci Çağrı Merkezimiz Açıldı

18.07.2019

Üniversitemiz, YKS tercih döneminde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla “İMÜ Aday Öğrenci Çağrı Merkezi"ni faaliyete soktu. Kurulan iletişim merkezi ile aday öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularına fakültelerimizde görev yapan personellerimiz cevap veriyor.

Aday öğrencileri; akademik bilgiler, barınma, ulaşım, kariyer fırsatları, uluslararası yükseköğretim ağı, yerleşkelerimiz, sosyal-kültürel etkinlikler ve imkânlar gibi konularda bilgilendiren “Aday Öğrenci Çağrı Merkezi” 8 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00 itibari ile aktif hale geldi. Tercih döneminin son günü olan 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar ulaşılabilecek iletişim merkezi, hafta içi 10.00 ve 16.00 saatleri arasında aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Aday Öğrencilerimiz; fakültemiz ile ilgili bilgi edinmek için 0 (216) 280 3430 ve 0 (216) 280 3431 numaralarını arayabilirler.