’Damgalama ile Mücadelede Akran Eğitimi Etkinliğinin Değerlendirilmesi’ Eğitimi Gerçekleşitirildi.

26.05.2022

“2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında yapılan bölümümüz 4. Sınıf öğrencileri Kübra Lort, Sinem Alışkan, Sibel Gökgöz ve Esra Yılmaz tarafından verilen ‘’Damgalama ile Mücadelede Akran Eğitimi Etkinliğinin Değerlendirilmesi’’ başlıklı eğitim Arş. Gör. Merve İnan Budak danışmanlığında, Arş. Gör. Dilşa Azizoğlu Keleş’in kıymetli destekleriyle tamamlandı.

Eğitime fakültemizin Sosyal Hizmetler, Sağlık Yönetimi, Beslenme ve Diyetetik, Odyoloji bölümlerinden 147 öğrenci katılım sağlamıştır. 3 modülden oluşan eğitimde damgalama, psikiyatrik hastalıklarda damgalama ve Hemşirelik bölümü öğrencilerinin psikiyatri kliniklerindeki uygulama deneyimleri paylaşıldı.