"Hemşirelik Haftası Etkinliği" Gerçekleşti

01.06.2022

İMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen Prof. Dr. Ayşe OKANLI, Doç. Dr. Nesrin İLHAN, Öğr. Gör. Dr. Özlem AKARSU ve Arş. Gör. Dilşa AZİZOĞLU KELEŞ’in düzenleme komisyonunda yer aldığı Hemşirelik Haftası Etkinliği İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL ‘ün katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa Dr. Öğr. Üyesi Sayın Yeliz DOĞAN MERİH “ Hemşirelikte İnovasyon” konulu konuşması ile katılım sağladı. Ayrıca programda akademik başarı elde eden hoca ve öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edilirken başarılarını akademik ünvanları ile taçlandıran hocalarımızın cübbe giyme töreni gerçekleştirildi.  Öğrencilerimizin tiyatro ve müzik gösterileri ile renk kattığı program hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımı ile coşku ile kutlandı.