IMU Hemşirelik Programlarında Lisansüstü Eğitim Süreçleri Etkinliği

14.05.2022

Üniversitemiz TeknoSağlık Topluluğu tarafından “İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hemşirelik Anabilim Dalında Lisansüstü Eğitim Süreçleri” konulu etkinlik 07 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı 19:30’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Programın moderatörlüğünü TeknoSağlık Topluluğu Başkan Yardımcısı Serdar Demir yürütürken, LEE Hemşirelik Anabilim Dalı Başkanı hocamız Doç. Dr. Aynur AYTEKİN ÖZDEMİR, IMU Hemşirelik programlarında lisansüstü eğitim ile ilgili konuştu. Programa Hemşirelik Bölümü öğrencileri katılım sağladı. Lisans eğitimi sürecinde lisansüstü eğitime hazırlık için yapılması gerekenler ile mezuniyet sonrası lisansüstü başvurular hakkında yapılan detaylı sunumun ardından öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Bu etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılması konusunda öğrencilerden yoğun talep geldi.