"Medeniyet Odyoloji Günleri II, Pediatrik Odyoloji" Gerçekleştirildi

29.05.2022

İMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü tarafından düzenlenen Pediatrik Odyoloji temalı “Medeniyet Odyoloji Günleri II” etkinliği gerçekleştirildi. Düzenleme Kurulu Komite Başkanlığını Odyoloji Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Başak Mutlu yer alırken Düzenleme Komitesinde bölüm hocalarımız olan Dr. Öğr. Üyesi Sıdıka Cesur, Dr. Öğr. Üyesi Atılım Atılgan, Dr. Öğr. Üyesi Hülya Göçmenler, Ar. Gör. Dr. Merve Torun Topçu, Ar. Gör. Murat Erinç ve Ar. Gör. Ömer Faruk Süloğlu yer aldı.

Yoğun ilgi gören kongrede, pediatrik odyoloji alanında duayen hocalar değerli bilgi ve deneyimlerini aktardılar.

Program sonunda üçüncü sınıf Odyoloji Bölümü öğrencilerimizle önlük giyme töreni de gerçekleştirildi.