Sağlık Bilimleri Fakültesi Kariyer Günleri

01.06.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak düzenlediğimiz “Sağlık Bilimleri Fakültesi Kariyer Günleri” başlıklı program, 27 Mayıs 2022 tarihinde Cevizli Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Yanık, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Prof. Dr. Aygül Yanık’ın açılış konuşması ile devam etti. Uzm. Dyt. Sabiha Keskin, Biltur Catering, Meders Medikal, Anadolu Sağlık Merkezi, Pendik Medikal Park Hastanesi ve Okan Üniversitesi Hastanesi’nin katılımı ile gerçekleşen programda; katılımcılar, kurumlarının tanıtımını yaparak iş olanakları ve kariyer planlamaları konusunda sunumlarını gerçekleştirdiler.

Kariyer Günleri kapsamında yapılan tanıtım sunumlarının ardından katılımcılar açtıkları stantlarda öğrencilerin sektöre ait sorularını ve beklentilerini yanıtladı.